fbpx

Milyen esetben érdemes Önnek a "vevői képviselet" szolgáltatást igénybe venni?

  • Ha ingatlant szeretne vásárolni, de nincs ideje felkutatni (vagy nincs helyben) és egy igazi szakértőre bízná, hogy összegyűjtse a legjobb ajánlatokat.
  • Vagy - ha nincs megfelelő piacismerete ahhoz, hogy biztosan a legjobb ajánlatot válassza, és ne fizessen rá egy rossz választásra.
  • Vagy - ha azt szeretné, hogy a szakértő az Önérdekeit képviselve - akár le is tárgyalja Ön helyett a legmegfelelőbb vásárlási feltételeket.

Ha Ön vásárolni szeretne ingatlant, akkor azért érdemes megbízást adnia az ingatlan felkutatására, mert a megbízottja csak így lesz motivált felkutatni és kiszűrni a keresési igényeinek legmegfelelőbb ingatlant.
(enélkül csak azokat az ingatlanokat ajánlja Önnek, amire neki, vagy a cégének van szerződése)

Keresői megbízással az ingatlanközvetítő segítségével ön

  • sokkal nagyobb kínálatból választhat
  • és csak egy szakértővel kell kapcsolatot tartania.

 

Hogyan fog zajlani a folyamat?

 

1. lépés: Töltse ki a jobb oldali adatlapot.

2. lépés: Telefonon visszahívjuk, és tovább pontosítjuk az igényeket.

3. lépés: Ha nem csak önerőből vásárol, úgy felajánljuk ingyenes finanszírozási tanácsadásunkat, amivel segítünk Önnek megismerni az összes szóba jöhető lehetőséget, hogy a lehető legelőnyösebbet választhassa ki anélkül, hogy végig kellene járnia az összes pénzintézetet!

4. lépés: Miután Ön megbízott bennünket az ingatlan kereséssel, felkutatjuk a megfelelő ingatlanokat és e-mailben ajánlatokat küldünk Önnek.

5. lépés: Ön válasz e-mailben  jelzi, hogy a kijelöltek közül melyek lehetnek a megfelelő ingatlanok, és mely időpontokban tudja megtekinteni azokat személyesen.

6. lépés: A kiválasztott ingatlant felértékeljük, megvizsgáljuk műszaki és jogi szempontból (ld írásunkat a témában) és ha átment a rostán, az Ön, -mint vevő - érdekeit képviselve veszünk részt a tárgyalási folyamatban. (az eladó által megbízott ingatlanosok az eladó érdekeit képviselik !)

7. lépés: Megegyezés után, igénye esetén bevonjuk ingatlanjogi képviselőnket, aki az Ön érdekeinek megfelelő konstrukciót dolgoz ki az ingatlan megvásárlására.

8. lépés: Amennyiben befektetésként szeretné az ingatlant hasznosítani, az ingatlan bérbeadását és üzemeltetését is elvállaljuk. (ld ismertetőnket)

 

20 éves tapasztalatunkat - kedvező mértékű siker díjas formában - az Ön szolgálatába állítva végig biztosítjuk Önt az ingatlan kiválasztás-, és vásárlás folyamatában!

 

Kérdése esetén várjuk hívását :

06 20 322 8030