fbpx

Milyen esetben érdemes Önnek a "vevői képviselet" szolgáltatást igénybe venni?

  • Ha ingatlant szeretne vásárolni, de nincs ideje felkutatni (vagy nincs helyben) és egy igazi szakértőre bízná, hogy összegyűjtse a legjobb ajánlatokat.
  • Vagy - ha nincs megfelelő piacismerete ahhoz, hogy biztosan a legjobb ajánlatot válassza, és ne fizessen rá egy rossz választásra.
  • Vagy - ha azt szeretné, hogy a szakértő az Önérdekeit képviselve - akár le is tárgyalja Ön helyett a legmegfelelőbb vásárlási feltételeket.

Azért érdemes a vevőnek megbízást adnia az ingatlan felkutatására,
mert ezzel a helyi szakértő motivált lesz felkutatni és kiszűrni a keresési igényeinek legmegfelelőbb ingatlant.

Keresői megbízással az ingatlanközvetítő segítségével ön

  • sokkal nagyobb kínálatból választhat
  • és csak egy szakértővel kell kapcsolatot tartania.

 

Hogyan fog zajlani a folyamat?

 

1. lépés: Töltse ki a jobb oldali adatlapot.

2. lépés: Adataival kitöltve és aláírva küldje vissza  a vevői megbízás-t e-mailben ide: ingatlanspecialistak@gmail.com

3. lépés: Miután Ön megbízott bennünket az ingatlan kereséssel, az itt megadott  paramétereket alapján - majd egy telefonos pontosítás után - felkutatjuk a keresési paramétereinek megfelelő ingatlanokat és e-mailben ajánlatokat küldünk Önnek.

4. lépés: ingyenes finanszírozási tanácsadást nyújtunk, amennyiben  nem csak saját tőkét kíván felhasználni a vásárláshoz

5. lépés: Ön válasz e-mailben  jelzi, hogy melyek lehetnek a megfelelő ingatlanok, és mely időpontokban tudja megtekinteni személyesen.

6. lépés: A kiválasztott ingatlant felértékeljük, megvizsgáljuk műszaki és jogi szempontból (ld írásunkat a témában) és ha átment a rostán, az Önnel való egyeztetést követően ajánlatot teszünk az eladónak a vételárra és az ügyletben az Ön érdekeit képviselve veszünk részt a tárgyalási folyamatban.

7. lépés: Megegyezés után, igénye esetén bevonjuk jogi képviselőnket, aki az Ön érdekeinek megfelelő konstrukciót dolgoz ki az ingatlan megvásárlására.

8. lépés: Amennyiben befektetésként szeretné az ingatlant hasznosítani, az ingatlan bérbeadását és üzemeltetését is elvállaljuk. (ld ismertetőnket)

 

20 éves tapasztalatunkat - kedvező mértékű siker díjas formában - az Ön szolgálatába állítva végig biztosítjuk Önt az ingatlan kiválasztás-, és vásárlás folyamatában!

 

Kérdése esetén várjuk hívását :

06 20 322 8030