fbpx

Milyen esetben érdemes Önnek a "vevői képviselet" szolgáltatást igénybe venni?

  • Ha ingatlant szeretne vásárolni, de nincs ideje felkutatni (vagy nincs helyben) és egy igazi szakértőre bízná, hogy összegyűjtse a legjobb ajánlatokat.
  • Ha nincs megfelelő piac-ismerete ahhoz, hogy biztosan a legjobb ajánlatot válassza, és ne fizessen rá egy rossz választásra.
  • Ha azt szeretné, hogy a szakértő az Önérdekeit képviselve - akár le is tárgyalja Ön helyett a legmegfelelőbb vásárlási feltételeket.

Hogy fog zajlani a folyamat?

 

1. lépés: Töltse le innen a vevői megbízás- t

2. lépés: Adataival kitöltve és aláírva küldje vissza beszkennelve e-mailben ide: ingatlanspecialistak@gmail.com .

3. lépés: Miután Ön megbízott bennünket az ingatlan kereséssel, az itt megadott  paramétereket alapján - egy telefonos pontosítás után -  e-mailben ajánlatokat küldünk Önnek.

4. lépés: ingyenes finanszírozási tanácsadást nyújtunk, amennyiben  nem csak saját tőkét kíván felhasználni a vásárláshoz

5. lépés: Ön válasz e-mailben  jelzi, hogy melyek lehetnek a megfelelő ingatlanok, és mely időpontokban tudja megtekinteni személyesen.

6. lépés: A kiválasztott ingatlant felértékeljük, megvizsgáljuk műszaki és jogi szempontból (ld írásunkat a témában) és ha átment a rostán, az Önnel való egyeztetést követően ajánlatot teszünk az eladónak a vételárra.

7. lépés: megegyezés esetén bevonjuk a jogi képviselőnket, aki az Ön érdekeinek megfelelő konstrukciót dolgoz ki az ingatlan megvásárlására

8. lépés: Amennyiben befektetésként szeretné az ingatlant hasznosítani, az ingatlan bérbeadását és üzemeltetését is elvállaljuk.

 

20 éves tapasztalatunkat - kedvező mértékű siker díjas formában - az Ön szolgálatába állítva végig biztosítjuk Önt az ingatlan kiválasztás-, és vásárlás folyamatában!