fbpx

Az ingatlan Zugló Herminamező kerületrészében, a Hungária körút és a kerületen áthaladó fő vasúti közlekedési útvonal közötti részen található.

Az ingatlan jelenleg iroda, tárgyaló és kiszolgáló helyiségek kialakításával cégközpontként hasznosított. A lakófunkció kialakítása kis ráfordítással megoldható.

A felépítmény az 1950-es években épült, hagyományos építési rendszerben, tégla falszerkezettel, előregyártott vasbeton gerendás födémmel. A déli oldalon az épülethez ikresen kapcsolódó lakóépület helyezkedik el.

A 3 szintes épület földszintjén 3 szoba + konyha+ fürdőszoba, az emeleten szintén 3 szoba és fürdőszoba található. Az épület padlástere nem beépített. A pince szinten műhelyek vannak kialakítva. Az épület teljes területe 234 m2, amelyből lakófunkció 151 m2 (a pincei területet műhelyként használják.

A fűtést a pincében elhelyezett-, kéménybe kötött gázkazán biztosítja, a fűtési hő leadása lemezradiátorokkal történik, a használati melegvíz-ellátás hőtárolós villanybojlerrel megoldott.

Az ingatlan szomszédságában jellemzően hasonló épületek találhatók.

Megközelítése tömegközlekedési eszközökkel több irányból is könnyen lehetséges. Az M3 -as autópálya kivezető szakasza perceken belül elérhető.

Tekintse meg lent az alaprajzokat és az egyes szintekről készített kisfilmeket.

Udvar:

Földszint:

   

Emelet:

   

Pince szint :

   

Szeretné megtekinteni az ingatlant személyesen is?