fbpx

Dr. Buda Belián vagyok,  ingatlanjoggal, cégjoggal, gazdasági joggal, követeléskezeléssel, szerződési joggal és perjoggal foglalkozom. 

Széleskörű tapasztalattal rendelkezem az ingatlan adásvételek és azok különböző bonyolultabb esetei (kölcsön, CSOK, lakástakarék, terhelt ingatlan eladása, tehermentesítés, elővásárlási jog, kiskorú fél, haszonélvezeti jog stb.), valamint az egyéb ingatlanügyletek (bérlet, ajándékozás, csere stb.) terén.

Nyitott és kommunikatív vagyok, igyekszem a problémákat kreatívan megoldani.

Naprakész jogi tudással, ügyfélbarát hozzáállással és közérthető eljárással az a célom, hogy a lehető legzökkenőmentesebben és az ügyfelek egyedi igényeit szem előtt tartva mehessen végbe az ingatlan adásvétel folyamata.

Részletes adatbekérőt alkalmazok, mellyel az adásvételt megelőző egyeztetés és kommunikáció ideje radikálisan lecsökkenthető, a szerződésszerkesztés folyamata gyorsítható.

Nálam lehetőség van arra is, hogy az ügyfelek teljesen online, akár otthonukból, utazás és találkozás nélkül megköthessék az adásvételi szerződést, természetesen a vonatkozó távazonosítási és aláíráselismerési szabályok pontos betartásával, így mind a vidéki, mind a külföldön tartózkodó ügyfelek esetében a szerződéskötés gyorsabban és egyszerűbben végbemehet.

Igény esetén szívesen vállalom irodámtól eltérő helyen – akár az ingatlanközvetítő irodában is – a szerződéskötés személyes lebonyolítását.

 

Ha ingatlanjogi szaktanácsra lenne szüksége - vegye igénybe jogi tanácsadás szolgáltatásunkat!

Bevezető jogi tanácsadásunk keretén belül rendelkezésére állunk és érthetően, gyorsan és megbízhatóan segítünk Önnek kérdései megválaszolásában, jogi problémájának megoldásában.