fbpx

Az adataimat hogy tudom módosítani?

  • Az adatlapodat aktiválás előtt is csak te tudod módosítani. A regisztrációd után kaptál egy emailt a rendszertől, amiben a profilodra mutató link van. Ha megtörtént a módosítás, a központ kap róla értesítőt, és publikussá teszi a profilodat.
  • Ha már aktív a profilod, a honlap jobb alsó részében, a Belépés linkre kattintva tudsz bejelentkezni jelszavad megadásával.

A bizonyítványom látható lesz mindenki számára, vagy csak belső használatra?

  • A bizonyítványt publikussá tesszük, mert ez lényeges elem a bizalom építésénél.

A keresőben a méret besorolás nagy léptékű- nem lehet pontosítani?

  • A méret besorolást nem tudjuk pontosítani, ez csak az ingatlanok nagyságrendi meghatározására használható.

Az adatlapomon nem a saját telefonszámom van. Hogy fognak elérni?

  • Minden adatlapon központi telefonszám van, mert így tudjuk kontrollálni a beérkező jelentkezéseket. Központilag kezeljük a bejövő hívásokat, és továbbítjuk a helyi specialistának. Úgy kell ezt értelmezni, mint egy plusz marketing eszközt, ami lehetséges megbízókat fog neked eredményezni.
  • Ezen kívül van egy kapcsolat felvételi ablak az adatlapod jobb felső sarkában, ahol üzenetet tud küldeni számodra az érdeklődő. Ezt érdemes komolyan venni, és azonnal válaszolni, mert ha itt megszerzed az érdeklődő bizalmát, akkor jó esélyed van arra, hogy később az ingatlana eladását is rád bízza. (ezen kívül itt próbavásárlásra is számíthatsz a klub minőségbiztosítása érdekében)

Hogyan zajlik  a "Lead adás" a központból ?

  • A lead adás úgy történik, hogy e-mailben (vagy egyéb elektronikus formában) elküldjük az ügyfél elérhetőségét, akivel 24 órán belül fel kell venni a kapcsolatot, mert várni fogja.  Amennyiben megbízási szerződést tudsz vele kötni, azt a saját nevedre kötöd majd,és te hirdeted meg az ingatlant a szokásos módon. Sikeres értékesítés esetén jelezned kell a központnak az ügylet lezárását és az általad számlázott jutalék 20%- áról fog neked a Szövetkezet számlát kiállítani.

A havi költségről nem láttam tájékoztatót. Mikortól lesz fizetős a szolgáltatás?

  • Akik a Miosz októberi konferenciáján regisztráltak, kedvezményes díjat fizetnek, de csak 2017 januártól, mert addig a beüzemelési fázisban leszünk.