fbpx

Milyen lakáshirdetés kelti fel az emberek figyelmét ? /#homestaging /

Ingatlanod hirdetésének első lépéseként el kell elérned, hogy a lakáshirdetésed felkeltse a vevők figyelmét.
Ehhez jó minőségű fotókra, alaprajzra és informatív szövegre van szükséged.

A fotók hivatottak bemutatni a lakásod helyiségeit (nem a sarkokat és a bútorokat). Ez azt jelenti, hogy úgy fotózd a lakásodat, hogy látszódjanak a térkapcsolatok, a szobák és egyéb helyiségek. Ezzel sokat segítesz a vevődnek, hogy az alaprajzzal összevetve könnyebben el tudja képzelni a lakásod elrendezését.

 

A fotók legyenek jó minőségűek, ne homályos és elmosódott képeket tegyél ki! Hidd el, ez minősít Téged is, mint eladót, megmutatja, mennyire vagy igényes az ingatlanodra, mint legnagyobb vagyontárgyadra! Sőt, a vevő ebből levonhatja azt a következtetést is, hogy mennyire vigyáztál a lakásra, milyen gondos gazdája voltál…

 

 

Alaprajzot mindig tegyél a hirdetésbe. Fontos, hogy méretezd be a helyiségeket és írd bele azok alapterületét is, hogy a vevő ki tudja kalkulálni, a bútorai hogyan férnek majd el. Az a legjobb, ha egy bútorozott alaprajzot is be tudsz tenni, ezzel máris adtál egy ötletet a berendezésre.

 

 

 

 

A szövegezéssel kapcsolatban azon a véleményen vagyok, hogy ha a hirdetésedben minden fontos és szükséges információ szerepel, akkor azzal duplán nyersz!

Egyrészt nem fognak mindenféle kérdéssel hívogatni, ezzel időt, pénzt, energiát spórolsz mind a vevőnek, mind magadnak. Másrészt megkímélsz mindenkit attól, hogy feleslegesen kelljen kimennie megnézni.

Ha minden tudnivaló rendelkezésre áll, és tényleg komoly a vételi szándék, akkor pedig szinte nyert ügyed van!

Ha szeretnél hozzákezdeni ingatlanod értékesítéséhez, de profi módon akarod csinálni,

  • szívesen segítek neked az árazásban
  • vagy ha nem tudod, hogyan emeld ki a lakásod előnyeit,

add meg ITT a telefonszámod,

Balatoni Ildikó 
felkészítem az ingatlanod eladásra !

 

 

 

Rapid Staging

Személyre szabott segítség, amivel gyorsabban eladod a lakásod!

Tudtad-e, hogy akár 2 óra alatt látványos és lélegzetelállító változást lehet elérni egy átlagos, lakott lakás és egy eladásra felkészített lakás között?

  • Eladó a lakásod és a fotózás előtt gyorsan vonzóvá kellene varázsolnod?
  • Már meghirdetted, jön az érdeklődő és hirtelen széppé kellene tenni a lakást?
  • Fogalmad sincs, hogyan érhető ez el ilyen rövid idő alatt?
  • Szeretnéd tudni, hogyan tartható fenn ez az állapot az eladásig?

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen egyszerűen varázslatossá tudod tenni a lakásod, tudd meg 5 perc alatt, hogy a Rapid staging hogyan segíti lakásod gyors átalakítását, hogy a vevők beleszeressenek!

 

 

Kommentek