fbpx

Így készítsd fel fillérekből a lakásod eladás előtt

Most, hogy a bezártság miatt kimaradt a tavaszi lakásfrissítés és egyébként is eladod a lakásod, biztosan még fontosabb Neked, hogy egy felfrissült, kivirult lakást hirdess eladásra, amiből anyagilag is kihozod a legtöbbet!

Van néhány ötletem, hogyan tedd vonzóvá fillérekből a lakásod, ami az eladáskor sokszorosan megtérül.

Mutatom, hogyan!

Friss, vidám színek

Friss, vidám, telt színekkel újjávarázsolhatod a lakásod és nem kell hatalmas összegeket költened. Elég néhány vidám díszpárna, a színeivel azonos vagy harmonikus dekorációval, faliképekkel és illatgyertyákkal. Ezekkel a színes „foltokkal” a semleges alapbútorokat pillanatok alatt fel lehet dobni. Arról nem is beszélve, hogy például a málna-vagy korallszín, a türkiz és kék milyen feltűnő egy ingatlanfotón! Egyből kitűnik a többi közül!

 

Zöld növények

Elég egy-két szobanövény és a helyiség rögtön életre kel! Használd ezt ki és frissítsd fel lakásod néhány friss zöld növénnyel. De vigyázz, a kevesebb több! Inkább válassz egy nagyobb, hangsúlyos, élénkzöld növényt, ami vonzza tekintetet, mint sok apróságot, ami rendetlenség hangulatát keltheti.

Új függönyök

Egy helyiség a textilektől lesz otthonos. Ha el akarod adni a lakásod, cseréld le elhasználódott, esetleg megkopott függönyöd egy új készfüggönyre. Kiadásnak minimális, a lakásodon pedig rengeteget dob.

Ha lecserélted a díszpárnákat, egészítsd ki őket színben harmonizáló dekorfüggönnyel! Hidd el, szinte fillérekből teljesen meg fog változni a helyiség hangulata. Csak arra vigyázz, nehogy visszaszeress a lakásodba! 😊

Színes dekorációk, kiegészítők

Ha eladásra készíted fel a lakásod, rukkolj elő némi új dekorációval. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy-két kisebb műnövény színes vázákban, kisebb-nagyobb gyertyák, esetleg egy új falikép és máris egy felfrissült, megújult, otthonos lakást kínálsz megvételre. Mutasd meg a vevődnek, neki is milyen klassz lesz ott élnie és máris nyert ügyed van!

 

Ha az eladáshoz még több ötletre vágysz, add meg ITT a telefonszámod, szívesen segítek... vagy iratkozz fel a heti Szakmai  Magazinra ITT, hogy hetente első kézből kapd meg a legújabb home staging cikkeket, érdekességeket, híreket.

 

 

Kommentek