fbpx

Miben Segít Önnek az Ingatlanspecialista?

1. Időt takarít meg Önnek

Ha kapós az ingatlana, naponta akár több órájába is kerülhet az érdeklődők tájékoztatása személyesen vagy telefonon. Akár több tucatnyian is megnézhetik a lakását, mire megérkezik a valódi, komoly vevő. Ha kevés az ideje, ésszerű egy ingatlanos megbízása, aki leveszi válláról a sok-sok felesleges tárgyalás nyűgét, rengeteg időt takarítva meg Önnek.

2. Segít a reális ár kialakításában

Bármilyen áruról van szó, az tudja megfelelően megítélni a piaci értékét, aki tisztában van az adott áru keresletével. Ha Önnek kevés tapasztalata van ezen a téren, érdemes egy ingatlanközvetítő széles körű piacismeretére hagyatkozni.

Ő az, aki össze tudja egyeztetni az Ön igényeit a piaci lehetőségekkel.

3. Profi szöveget ír és kiemeli a hirdetést

Ha bizonytalan íráskészségében, vagy szeretné szakemberre bízni ingatlana előnyeinek pontos megfogalmazását, bízza a hirdetést egy rutinos közvetítőre.

4. Előnyös fotókat és alaprajzot készít

Az ingatlanhirdetés hasonlít a társkereső hirdetésre: előnyös, bizalomkeltő fotók nélkül szinte semmit sem ér. Az ingatlanközvetítőnek gyakorlott szeme van a lakás vonzó részleteinek felismerésére és lefényképezésére.

A profi szöveg és a vonzó képek mellett egy valamire való ingatlanos elkészíti a lakás vázlatos alaprajzát, ami ma már alapvető dolog a hirdetésben, akár csak a jó fotók.

5. Ön helyett tárgyal, érvel, alkuszik

Ha a meghirdetett lakásban is lakik, akkor sem biztos, hogy az a legjobb, ha Ön mutatja meg a lakást az érdeklődőknek. Pláne, ha máshol él!

Bízza egy meggyőzésben, tárgyalásban, alkudozásban tapasztalt szakemberre a lakás bemutatását és az első körös tárgyalásokat, mert ő elfogulatlanul, tárgyilagosan fogja bemutatni az ingatlant.

6. Beszerzi az energiatanúsítványt

Ingatlanok eladásakor 2012 óta kötelező az energetikai tanúsítvány beszerzése. Bízza ezt is a közvetítőre, hiszen egyre több az ingatlanos, aki maga is tanúsító, vagy partneri kapcsolatban áll energiatanúsítókkal.

7. Fizeti a hirdetés díját

Ha saját maga adja el az ingatlanát, előre kell fizetnie a hirdetésért. Az ingatlanos viszont megelőlegezi a hirdetés költségét, és a közvetítői díj csak a sikeres eladás után jár neki.

Az ingatlanos a profi szövegezés mellett több hirdetési honlapon - kiemelve tudja megjelentetni a hirdetését.

8. Segít a szerződés aláírásában

Ha kell, a jó ingatlanközvetítő hozzáértő, felkészült és megfelelő jogosultsággal rendelkező ügyvédet ajánl Önnek. Ha szükséges, szakértő ellensúlyként képviseli az Ön érdekeit a vevő ügyvédjével szemben.

 

Inkább Profira bízom az ingatlanom!

 

 

Kommentek