fbpx

Miért kellenek a lakásról képek? /Homestaging/

Mi történik, ha ingatlant szeretnénk vásárolni és a hirdetésben egyáltalán nem találunk képet?

Továbblapozunk, és először azokat a lakásokat nézzük meg, amikhez képek is tartoznak. 

Manapság az ingatlanportálokat böngészve, csak elvétve találkozunk  képnélküli hirdetésekkel. Szerencsére mostanra a legtöbb eladó felismerte, hogy megfelelő fotó nélkül, csupán leírással és alaprajzzal nagyon nehéz egy lakást értékesíteni. 

Ennek egyik oka, hogy átlagosan 100 emberből 4 rendelkezik megfelelő térlátással ahhoz, hogy el tudja képzelni berendezve a lakást, csupán tervrajz, vagy leírás alapján. Ennek a fontosságára külön kitérek majd egy másik blogomban, ahol arról írok majd, hogy miért ne üresen próbáljuk meg eladni a lakásunkat.

Mindemellett az eladó magatartásából is azt szűrhetjük le, hogy nem igazán érett még meg benne a döntés, hogy eladja ingatlanát, inkább arra utal, hogy “teszek egy próbát”, megnézem hány érdeklődöm lesz.

Eladóként spórold meg magadnak ezt a szükségtelen lépést és csak akkor vágj bele az értékesítésbe, ha már biztos vagy az elhatározásodban!

***

Szeretnél többet megtudni arról , hogyan tudsz többet kihozni eladó ingatlanodból? Kérdésed van , vagy szeretnél tanácsot kérni eladó lakásod "színpadra állításához"?

Kósa Inez vagyok - eladó lakások felkészítésével foglalkozom.

 

Várom jelentkezésed, szívesen visszahívlak !

Kommentek