fbpx

Miért tudod 3D látványtervekkel jobban eladni a lakásod? #homestaging

 

A 3D látványtervek célja, hogy felkeltsék a vevők érdeklődését az ingatlanod iránt.

 

Az emberek 90%-a ugyanis nem látja a térben a lehetőségeket, nem tudja elképzelni sem egy lakott térben, sem egy üres helyiségben az adottságokhoz illő és neki tetsző berendezést.

 

Ha üres lakásod van, a többi eladóhoz képest előnyös helyzetbe kerülsz, ha a csupasz falak látványán kívül megmutatsz egy kész berendezést is.

A vevő a vásárlás előtt tudni akarja, hogyan tudja berendezni a nappalit, befér-e a hálóba a franciaágy vagy a gyerekszobában hogyan teremtsen inspiráló környezetet gyermeke számára.  

Ha kész ötleteket, inspirációkat kap, könnyebben dönt a lakásod megvásárlása mellett.

 

 

 

 

 

Ha felújítandó lakásod van, számolj azzal, hogy az új tulajdonosok a felújításon kívül akár funkcionálisan is átalakítják a lakást.

Ehhez nagy segítséget nyújt számukra egy átalakítási terv, 3D-s vizuális megjelenítéssel, amivel akár a lakberendező költéségét is megspórolod számára.

 

 

 

 

A 3D látványtervezés kényelmes és gyors

A klasszikus home staging során a jobb eladhatóság érdekében bútorokkal, kiegészítőkkel és dekorációkkal rendezzük be/át a helyiséget.

Ezzel szemben, ha virtuálisan, 3D-s látványtervekkel rendezed be a teret, akkor nem kell cipekedni, pakolni, nem sérülnek a bútorok, nincs szállítási költség, sem esetleges visszaszállítás, ráadásul 3D látványképek sokkal gyorsabban elkészülnek.

 

 

Könnyen módosítható és átalakítható

A virtuális berendezéssel nemcsak a bútorok és kiegészítők cserélhetők ki könnyedén, hanem például a falszínek, tapéták változtatásával pillanatok alatt egy teljesen új, más hangulatú és stílusú berendezés hozható létre.

 

 

Nem szükséges a személyes kontaktus

A lakás pontos méreteinek és adottságainak ismeretében, illetve fényképek alapján az ingatlan látványképei akár személyes kontaktus nélkül, online kapcsolattartással is tökéletesen elkészíthetők.

 

 

Költséghatékony megoldás

És nem utolsósorban a 3D látványtervek díja töredéke a klasszikus home stagingnek!

 

 

Ha többet is szeretnél megtudni a 3D látványtervekről, add meg itt a telefonszámod, és szívesen elmondom, hogyan mutasd be a lakásodat 3Dlátványtervekkel!

 

... vagy iratkozz fel a heti Szakmai  Magazinra ITT, hogy hetente első kézből kapd meg a legújabb home staging cikkeket, érdekességeket, híreket.

 

 

 

Kommentek