fbpx

Praktikus családi fészek a zuglói kertvárosban

Kedvenc zuglói városrészemben - a Cinkotai út  Fogarasi úthoz közelebbi részén, csinos  kertvárosi környezetben helyezkedik el ez az 1999-ben gondosan megépített (nem kádárkocka - ráépítés !) épület, mely egy kellemes hangulatú-, rendezett utca zárt sorúan megépített háza.

 

A kétszintes, 171 m2 összterületű épület a filmekből ismert életforma helyszínét varázsolja elénk:
- lent a közösségi területek: nagy-, világos-, egy légterű nappalival, étkezővel , konyhával, ahol  összejön a család, nagy a nyüzsgés, jönnek a vendégek, mennek a grill-partik, zajlik az élet - míg a felső szinten megmaradhat a privát szféra.

Az előszobából a lakásba lépve belehuppanhatunk a nappali foteljeibe, ahonnan akár le is lehet adni a rendelést a capuccinóra, mert itt az egész család együtt van az amerikai konyhás nappaliban.

(A konyha melletti kis kamrát - a konyhafőnökök mindig nagyra értékelik !  (háziasszonyok álma 1. ))

 

A konyha - étkezőből nyílik a terasz és a télikert - ahonnan télen is lehet csodálni a takaros kis kertet

A konyhából tehát kényelmesen léphetünk ki a vele közvetlen kapcsolatban álló méretes teraszra, ami nagyon praktikus  megoldás (háziasszonyok álma 2. ), amikor kitálaljuk a reggelit néhány lépéssel anélkül, hogy távgyaloglási rekordot döntenénk hétvégenként.

A dél-keleti tájolásnak köszönhetően nyáron éppen a reggelihez süt a teraszra a nap, amikor jól esik a napfény, viszont a délutáni erős napot már kellemes árnyéban lehet tölteni. - Azaz egész napra kiköltözhetünk a szabadba!

A kert nem túl nagy, úgyhogy nem kell kertészt hívni a fűnyíráshoz, de egy kis gyereknek kényelmes - biztonságos teret biztosít a játékhoz.

A kis udvaron még néhány gyümölcsfa is helyet kapott - és fontos körülmény, hogy minden szomszéd porta kulturált és parkosított.

A lenti szinten egyébként még egy zuhanyzó is van, és egy külön wc a folyosón, hogy emiatt ne kelljen a lakáson keresztül szambázni a vendégseregnek.
Apropó folyosó - fontos tulajdonsága a zárt-sorú beépítéses háznak , hogy az előkertből a lakás érintése nélkül lehet átmenni az udvarhoz - így a biciklit, vagy a virágföldet úgy vihetjük át az udvarba, hogy közben nem szórjuk meg a nappalit a lepergő kosszal.

Az emeletre - kényelmes, széles lépcső vezet fel - amelyen először az olvasó sarok előtt haladunk el.

A folyosó két oldaláról nyílnak a tetőtér beépítéssel kialakított szobák - 2 nagyobb és egy kisebb.

 

 

 

 

A szobák sorát a fürdőszoba zárja, ahol egy hatalmas kör alakú kád, dupla mosdó, wc és bidé szolgálja a kényelmet,
de a sarokba beférne még egy zuhanyzó sarok is, ha igény lenne rá.

 

 

A  háziasszonyok 3. álma valósul meg a teljesen szeparált háztartási helyiségben, - ahol a háziasszony (vagy háziúr) a mosást és szárítást, teregetést, vasalást menedzselheti anélkül, hogy a lakásban lógnának a száradó ruhák ! - erre tapasztalataim alapján kevés épület tervezésénél gondolnak)

A túra végállomása a földszinten a nagy garázs, ami előtt még egy másik autó is kényelmesen elfér.

Az ingatlan további vonzereje a beépített extrák sora:  kandalló, légkondicionáló, thermo ablaküvegek, redőnyök, riasztó rendszer, fúrt kút, és még egy sor praktikus apróság.

További adatok (ár, alaprajzok)

Ez az ingatlan kitűnő választás lehet egy 2-3 gyermekes családnak , akinek fontos az igényes, zöld, nyugodt környezet, mely még elég közel van a belvároshoz is, hogy a nagyobb gyerekek később önállóan is közlekedhessenek.

Ha szeretné jobban megismerni az ingatlant,
kérje ITT az ingatlan 3D-s bemutató videóját!

 

...vagy hívjon:

Kirsch Gábor
+36 20 326-7212

 

Kommentek