fbpx

Miért éppen Önt válasszák a megbízók?

Specialitásom, az iroda működési területének, a dél-pesti aglomeráció nagy részének utcaszintű ismerete. Ügyfeleimet teljes körűen szolgálom ki, legyen szó energetikáról, ügyvédi közreműködésről, hitelügyintézésről, hagyatéki eljárásról vagy végrehajtásról, gyors földhivatali ügyintézésről. Kihívásnak tekintem, hogy ügyfeleim maradéktalanul elégedettek legyenek a munkámmal. Hívjon, hogy bizonyíthassam.

Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik?

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem és marketing szakán végeztem. A diploma megszerzését követően A Duna House-nál helyezkedtem el, majd pár év szárnypróbálgatást követően egy komolyabb szervezetnél, a MIOSZ alapító Ingatlan Specialisták-nál helyezkedtem el Senior Tanácsadóként. Mindennek immár 8 éve. Pályafutásom alatt sok száz családnak szereztem meg álmaik otthonát, vagy éppen a régi eladásával biztosítottam forrást egy új kezdéshez.

Mi a munkamódszere?

Szakmai felkészültség, következetesség és kitartás. A mottóm: "Az ügyfél elvárja, hogy sikeres légy!" A sikerhez vezető út egyik mérföldköve az ügyfélminősítés. Nagy figyelmet szentelek az ügyféligények feltárásának mély interjú keretében. Hiszek abban, hogy csak az alaposan megismert múlt és jelen ismeretében tudunk biztos megoldást nyújtani az Ügyfél jövőjéhez!

Milyen referenciákkal / ajánlásokkal rendelkezik?

"Örülök, hogy megismertem. Az együttműködés kapcsán jó benyomást tett ránk, nagyon megbízható, rugalmas, kedves, segítőkész volt a dolog végéig. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki kapcsolatba kerül vele. Gyors, pontos, rugalmas, dicséretre méltó embert ismertem meg Önben! Köszönet érte! Jó munkát, erőt, egészséget kívánok!" - K. Péterné

"Szeretném kifejezni köszönetemet a gyors, szakszerű, udvarias, profi munkájáért. A dunaharaszti családi házamat 2 hete megbízásba adtam, és az Ön közreműködésével egy hét alatt eladták a meghirdetett áron. Ön kiváló munkát végzett! Csak ajánlani tudom az irodájukat, és az itt tapasztaltakat." - K. Mária

Bizonyítványok

  • Nem találhatók feltöltött bizonyítványok!
kérdezzen tőlünk!

    Kérdezzen szakértőjétől!