fbpx

Miért éppen Önt válasszák a megbízók?

Sokan azt hiszik, az ingatlan eladás csak annyiból áll, hogy feladok egy hirdetést és ölbe tett kézzel várom a telefon hívásokat. Ahhoz, hogy egy adás-vétel létre jöjjön, nagyon sok dolgot kell figyelembe venni, megvizsgálni. Számos buktatója van egy ügyletnek és ha nem vagyunk eléggé körültekintőek, járatosak benne, könnyen csalódás lehet a vége, sőt még komoly kárunk is származhat belőle. Ezért fontos egy sokat látott, tapasztalt, ingatlanos!
20 éve dolgozom Békéscsabán, az értékesítési területen, Először pénzügyi tanácsadóként, majd Ingatlanközvetítő- vagyonértékelő. Ez alatt az idő alatt sok ügyféllel találkoztam, akikkel a mai napig jó kapcsolatot ápolok.

Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik?

- Lakóingatlanok értékesítése, bérbe adása
- Értékbecslés-vagyonértékelés
- Hitelközvetítés, ügyintézés (15 éves banki tapasztalat)
- Műszaki, hatósági jártasság

Mi a munkamódszere?

Az ingatlan értékesítés, bérbeadás, az egy PROBLÉMA, (gond és teher a tulajdonosok számára ) mert az eladással meg kell oldanunk valamit. Nálam a fókusz a probléma megoldásán van A legfontosabb, hogy az ingatlant egy reális piaci környezetre árazzuk be. Én nem árulni, hanem értékesíteni szeretném az ingatlant. Első körben a kapcsolati tőkét célzom meg egy adott ingatlannal kapcsolatban a social média segítségével, de párhuzamosan a jelentősebb ingatlanportálon is kiemelten jelenítem meg.

Milyen referenciákkal / ajánlásokkal rendelkezik?

"Több ingatlanközvetítővel dolgozok együtt. mind jogi, mind financiális szempontból, az ügyleteket a legkörültekintőbben előkészítő közvetítők egyike Kovács Imre."
/dr. Forgács Éva ügyvéd/

Bizonyítványok

kérdezzen tőlünk!

    Kérdezzen szakértőjétől!