fbpx

Miért éppen Önt válasszák a megbízók?

Javarészt Pécsett és Baranyában dolgozunk újépítésű és régebbi ingatlanokkal, de gyakran keresnek más megyékből is.

Ingatlan adás-vétel, albérlet közvetítés, mérnöki tanácsadás, értékbecslés, ügyvédi munka, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése a fő tevékenységünk, de szívesen segítünk tervezők, kivitelezők, építőanyag kereskedők, szállítók egymásra találásában is. A népszerű könnyűszerkezetes SIP építési technológiával is foglalkozunk.

Számomra akkor sikeres egy üzlet ha az eladó is úgy érzi jó áron adta el, a vevő is úgy érzi jó áron vette és az ingatlanos is ki lett fizetve.

Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik?

Nem vagyok a ma oly divatos elnevezésű „örökös, gumi vagy épp "gyémánt fokozatú” értékesítő, de a három szakmai diplomámmal (építész, műszaki tanár, épületfenntartási szakmérnök) úgy érzem értem, tudom és ráadásul szeretem is a szakmám. Sok éves építész tervezői, kivitelezői, beruházói tapasztalattal igyekszem segíteni a hozzánk forduló ügyfeleket.

Mi a munkamódszere?

Kellő szakmai tapasztalattal igyekszem, hű képet adni az ingatlanról és reálisan beárazni azt. Sok helyen hirdetünk, nagy a vevői és eladó adatbázisunk. Jó pár "konkurens" ingatlanirodával dolgozunk együtt.

Bizonyítványok

  • Nem találhatók feltöltött bizonyítványok!
kérdezzen tőlünk!

    Kérdezzen szakértőjétől!