fbpx

Miért éppen Önt válasszák a megbízók?

Tisztelt Érdeklődő!
Sóki Zsuzsanna vagyok, a Szép Ház Ingatlan értékesítője.
Ha ön szereti a megbízhatóságot az ingatlan adás - vétel során akkor én vagyok az ön ingatlanértékesítője.
A legfontosabb szempont számomra, hogy a partnereim mindig elégedettek legyenek akár eladás, akár vétel esetén.
Rutinosan, gördülékenyen és gyorsan, az eladót és a vevőt is megfelelő módon képviseljem.
Számomra a legfontosabb a tisztelet, a precizitás és a professzionalítás.
Pécsi és környékbeli házat, lakást eladni, kiadni vagy vásárolni szándékozó ügyfeleimnek szeretnék segíteni kiválasztani leendő otthonukat vagy befektetésüket.
Profi és korrekt csapatunk tagjaként ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani az ingatlanügylet során.
Sikeremet az igényességemnek és megbízhatóságomnak köszönhetem.
Úgy gondolom, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám.
Hívjon bátran, velem és munkámmal 100%-ban elégedett lesz!
Szeretem a munkámat, mert nagyon jó érzés, amikor ügyfeleim boldogok és elégedettek.
Külön örömmel tölt el, ha megtisztelnek azzal, hogy ajánlanak ismerőseiknek, barátaiknak.
Szívesen foglalkozom nemcsak eladó, hanem kereső ügyfelekkel is, hogy számukra is megtaláljam álmaik otthonát.
Telefon:+36209942000
Email: soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
web: https://szephazingatlan.hu/
Fb:https://www.facebook.com/szephazingatlan

Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik?

25 éve Értékesítőként dolgozom, 2020 óta ingatlan értékesítés a hivatásom. Nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi munkát végezzek, a jó kommunikáció, a közös cél meghatározása, az őszinteség, az etikusság, a bizalom,és a megérdemelt siker, én és az ügyfeleim között közös érdekünk.

Mi a munkamódszere?

Célom, hogy megtaláljam azt a vevőt, aki a legmagasabb árat fizeti, a legjobb feltételek mellett. Van egy hatékony módszerem, amely megnöveli az érdeklődést és a sikeres értékesítést.
1.Profi képeket készítek az ingatlanról. Ez kiemel azok közül akik csak átlagos képeket készítenek.
2.Kiváló szöveget készítek a hirdetéshez A hirdetések szövegét úgy írom, hogy figyelem felkeltő legyen, minden fontos információt tartalmazzon, és az érdeklődő emlékezzen rá akkor is, ha már sok-sok hirdetést átnézett.
3.Átlátható, pontos, méretarányos alaprajzot készítek. Így nem fogom feleslegesen mutogatni az ingatlant. Előnybe kerülök azokkal szemben, akik nem élnek ezzel a lehetőséggel.
4.Egyszerre több hirdetési felületen hirdetem és kiemelem a hirdetést.

Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudok Önnek nyújtani az igátlan ügylet során.
Nem kérek kizárólagosságot. Javaslatom mégis az, hogy elegendő egyetlen ingatlanost megbízni, de az végezze a lehető legjobban a munkáját.
Munkadíj díj csak akkor van, ha az általam kiközvetített vevő veszi meg az ingatlant.

Milyen referenciákkal / ajánlásokkal rendelkezik?

Rövid időn belül két ingatlant is sikerült a segítségével értékesíteni. Nagyon precíz, mindenre odafigyelő, jó szervező képességű és agilis ingatlanértékesítőt ismertem meg Sóki Zsuzsannában. Csak ajánlani tudom másnak is!
Bottlik Tibor
Nagyon örülök, hogy sikerült találkoznunk Zsuzsival, mert ennek az eredménye egy a tervezettnél sokkal sikeresebb értékesítés lett. Fantasztikus összeállítást készített az ingatlanról, drón fotókat is bevetve, aminek sikeres eladás lett a gyümölcse. Folyamat tájékoztatást kaptam az érdeklődőkről és a szerződés megkötése utáni következő lépésekről is. Ezt Zsuzsi kitartó, szorgalmas, precíz munkájának köszönhetem és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó-Zsidek Attila
Nagyon korrekt körültekintő ügyintézésben volt részünk. Ha újból szükség lesz ingatlanügynökre ismét őt választjuk, és másnak is ajánljuk.
Maislné Szlovák Katalin
Sóki Zsuzsanna kimagasló minőségű portfóliót állított össze, magas színvonalú fényképekkel, benne drónnal készített felvételekkel, telekhatár megjelöléssel. Folyamatos tájékozgatást kaptam az érdeklődők ajánlatairól. Újra Őt bíznám meg, ha értékesíteni szeretnék, vagy ingatlant vásárolnék. Az értékesítés ideje alatt több ajánlatot kaptam tőle, hogy az eladandó telek ellenértékéből ingatlant vásároljak befektetési céllal. Vérbeli értékesítő. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Dr. Timaffy Istvánné

Bizonyítványok

kérdezzen tőlünk!

    Kérdezzen szakértőjétől!