fbpx

Miért éppen Önt válasszák a megbízók?

Huszonéves koromban, közvetlenül a főiskola elvégzése után költöztem Budapestre.
Egy csodálatos, természet-közeli kisvárosban nőttem fel, a Tisza – Körös torkolatánál, a Holt Tisza partján Csongrádon. Gyerekkoromban 6 évig versenyszerűen úsztam, majd kerékpároztam, aztán spinningeltem, most ha tehetem zumbázom, kirándulok, kertészkedem, aromaterápiával foglalkozom.
A természet közelsége és a sport szeretete nagyon fontos szerepet játszik ma is az életemben.
A XVI. kerületben élek 17 éve.
Ismerem az összes jó helyet. Kisfiam révén már a családbarát helyi programok és kirándulások sem jelentenek kihívást a számomra.
2014-ben saját célra kerestem ingatlant itt a kerületben, majd a rákövetkező évben értékesítettem is a saját kerületi lakásomat. Így magánemberként megtapasztaltam az ingatlanpiac árnyalt és hívogató oldalát is. Elhatároztam, hogy teszek azért, hogy a magyar ingatlanszakma elismertebb és emberközelibb legyen. Beletanultam, folyamatosan képzem magam.
Azoknak az első saját otthonunkat kereső fiataloknak, a kinőtt lakásukból nagyobba vágyóknak és a vidékről Budapestre költözőknek tudok segíteni, akik Pesten, közel a természethez álmodták meg mindennapjaikat.

Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik?

A Szegedi Tudomány Egyetem Főiskolai karának vállalkozó-menedzser mérnök szakirányán végeztem, majd kereskedelmi és marketing területen dolgoztam több, mint 15 évig. Az utóbbi 6 évben független marketing tanácsadóként segítem a cégeket a megálmodott céljaik elérésében.
A Lakáspont.hu Kft. külsős munkatársaként rengeteg támogatást kapok az ingatlan szakmával kapcsolatosan. Együttműködő partereink révén nem csak az ingatlan értékesítésben és keresésben, de szaktanácsadásban, energetikai tanúsítvány készítésben, lakástakarékban, hitelben, ügyvéd ajánlásában, ingatlan befektetési tanácsadásban és az ingatlanok piaci árának meghatározásában is tudok segíteni.

Specialitásom a természet-közeli budapesti lakások kisebb házak.

Mi a munkamódszere?

Sok-sok éves marketing tapasztalatom nagy segítségemre van abban, hogy az embereket hogyan szólítsam meg és vezessem végig úgy a lakásértékesítésen, mind a vevőt mind pedig a tulajdonost, hogy elvárásaiknak megfelelő legyen a folyamat és elégedetten az én segítségemmel történjék meg a birtokba adás is.
Célom az, hogy olyan ingatlanértékesítési munkát végezzek, ahol az adás-vétel minden résztvevője érzi a gondoskodásomat, a szakértelmet, és saját sikerének éli meg a velem való együttműködést.
Minden esetben először megismerem az embert, mert csak akkor tudom a céljainak megfelelő keretek között, a lehető legjobb áron eladni vagy megtalálni ingatlanát. A közösen kidolgozott stratégiát, a legtrendibb marketing eszközökkel – pl. landing page, Facebook, pozicionálás, szegmentálás, Instagram hirdetés – valósítom meg.

Legfontosabb kifejezések a munkámban: EMBER – CÉLOK- SZERETET – ÁLOM – STRATÉGIA – MEGVALÓSÍTÁS - SIKER

Egyszerre legfeljebb 3 ingatlannal foglalkozom, hogy a fókusz és a maximális figyelem megmaradjon.

Lehet az Öné a következő?

Milyen referenciákkal / ajánlásokkal rendelkezik?

„Anita, ön teljesen más,mint a többi ingatlannal foglalkozó szakember. Ilyen gondoskodást sehol nem tapasztaltunk. Köszönjük.” Szabolcs

"Anitáról legelőször a szakértelem, a jó problémamegoldó képesség jut eszembe. Ez a marketinges világban nagyon fontos és elengedhetetlen. A mi munkánkat is megkönnyíti, ha olyannal dolgozunk együtt, aki tudja is, hogy mit akar.
Türelmes és nyugodt, ami jó hatással van például Rám is. :)
Könnyebb olyannal együttműködni, aki érti és megérti a vele együtt dolgozókat.
Rugalmas, figyelmes és korrekt. Nem ragad le a problémánál, rögtön azon gondolkozik, hogy miként lehet megoldani." Gräfl Mónika WingMix/FesztNet Kft. ügyvezető

„Nagyon elégedett voltam. Teljes körű ügyintézést kaptam és minden felmerült problémámra (banki ügyintézés; adásvételi szerződéskötés megszervezése; közművek átíratása) 1-2 nap alatt volt megoldás. A vevőimmel való találkozás leredukálódott 1-re - mikor szerződést kötöttünk. Profi munka. Ajánlom mindenkinek.” Gabi

Bizonyítványok

kérdezzen tőlünk!

    Kérdezzen szakértőjétől!