fbpx

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ingatlana értékesítésével kapcsolatban az alábbi lehetőségeket választhatja a megbízás formájának tekintetében. Itt bemutatjuk, hogy cégünk melyik megbízási formát ajánlja-, illetve nem ajánlja Önnek.

 

I.NYÍLT MEGBÍZÁS (= több ügynökség is megbízást kap az értékesítésre)

Azoknak a közvetítőknek, akik ilyen szerződést kötnek Önnel, az az érdekük, hogy a vevő rajtuk keresztül vegyen bármilyen ingatlant, de ez egyáltalán nem biztosítja azt, hogy az ön ingatlana lesz az, amelyet az ügynök vevője megvesz… Tehát ebben az esetben nem az Ön érdekei érvényesíthetőek, ezért

A NYÍLT MEGBÍZÁST  NEM AJÁNLJUK AZ ÖN SZÁMÁRA.


II.KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS

A kizárólagosság leginkább az ügynök biztonságát szolgálja – nem az Önét!

Általában Ön, mint eladó, hozzá van kötve az ügynökhöz, de az ügynök nem vállal komoly felelősséget a munkájáért és Ön nem tudja felmondani a szerződést bármit is tesz (vagy nem tesz…) az ügynök, ezért

A KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁST SEM AJÁNLJUK AZ ÖN SZÁMÁRA.


 

Cégünk ajánlata az Ön számára, olyan együttműködés, amely

 

  • Teljes mértékben az Ön érdekeit képviseli yes
  • Átláthatóvá és ellenőrizhetővé teszi a munkát yes
  • Bármikor kiléphet belőle, ha elégedetlen a kapott szolgáltatással no

 

Ez a megbízási forma a

TELJESKÖRŰ KÉPVISELET

Mert ennek alkalmazása esetén

  • Elkötelezettséget vállalunk, hogy az ingatlanának értékesítése során minden erőnket latba vetve az ön érdekeit szolgáljuk.
  • Felelősséget vállalunk szolgáltatásainkért az ön céljainak a teljesítése érdekében.
  • Értékesítési stratégiát alakítunk ki az eladóval közösen, az értékesítésre meghatározott időintervallum figyelembe vételével  (ehhez tudnunk kell, hogy mennyi idő alatt akarja az eladó az ingatlant értékesíteni.)
  • Internetes ajánlatot és virtuális (video) bemutatót készítünk az ingatlanról, hogy bármikor megtekinthető legyen az ingatlan anélkül is, hogy fizikailag a helyszínen lennénk. És minden jelentősebb ingatlanhirdetési helyen elérhetővé tesszük az ajánlatot.
  • Nyomtatott értékesítési anyagokat készítünk és terítünk az ingatlan környezetében.
  • Közel 1000 ingatlanközvetítő kollégánk (ld. miosz.hu) kapja meg az újonnan piacra kerülő ingatlan marketing anyagát,  akik tájékoztatják a korábban hasonló igényekkel regisztrált ügyfeleiket az ingatlan vásárlási lehetőségről.
  • Bárki ( bármelyik ingatlanközvetítő, a tulajdonos, a szomszéd, a postás, stb. ) közreműködhet az értékesítésben (az eladó sincs kizárva !) , természetesen ez csak abban az esetben kontrollálható, ha az értékesítést egy kézben fogjuk össze és irányítjuk.

Válassza teljes körű szolgáltatásunkat

- tekintse meg a részleteket itt!