fbpx

Az ingatlan specialista egy új kategória az ingatlanpiacon.

Nem összekeverendő az egyszerű ingatlanügynökkel, mert ingatlanspecialista nem válhat akárkiből!

A specialista minősítés feltétele, hogy a szakember megfelelő ismeretekkel rendelkezzen a fő szakterületéül választott ingatlantípusból.

  • Ehhez minimum egy éves szakmai gyakorlat kell, hogy társuljon, ugyanis legalább ennyi idő kell egy szakterület átlátásához.
  • A specialista továbbá tagja kell, hogy legyen egy szakmai felügyeleti szervnek, amely lehet szövetség vagy egyesület. Ez ellenőrizhetőséget biztosít a fogyasztók számára, és egyben nagyobb szakmai tekintélyt biztosít a szakembernek.

ügynökSokan valószínűleg még az ingatlanspecialista fogalmáról sem hallottak. Ez javarészt annak köszönhető, hogy hazánkban nem jellemző gyakorlat az ingatlanközvetítők specializálódása.

Kevés az olyan szakember, aki egy adott területről mindent tud, hiszen az sok munkával, hosszú idő alatt hozza meg az eredményt. Ezért rendkívül kevés az olyan, valódi specialisták száma, akik évek óta egy-egy részterület tanulmányozói és szakemberei.

A nyugati trendekkel ellentétben Magyarországon bárkiből válhat ingatlanközvetítő, ezért sokan a megfelelő tudás nélkül vágnak bele az ingatlanok közvetítésébe.

Az ingatlanspecialista azonban az ingatlan piac egy rész-szegmensének ismerője, aki sikeres szakmai gyakorlattal rendelkezik, ismeri az értékesítendő ingatlan piacát, és akinek szaktudásával gyorsabb és pontosabb döntéseket tud hozni a vevő és az eladó is.

A specialisták erőssége, hogy mindenhez nem akarnak érteni, viszont egy bizonyos típusú ingatlanhoz mindenkinél jobban értenek. Hozzáértésüket elégedett ügyfeleik referenciáival, és szakmai publikációkkal támasztják alá.

Az ingatlanspecialistákat itt találhatja meg úgy, hogy a keresőben az ingatlan típusát és elhelyezkedését megadja.

 

Fontos Önnek, hogy ingatlanát Reális Időn belül Reális Áron értékesítse?

Az ingatlan specialisták Önnek időt spórolnak!

 

Keresse fel

 specialistáját

és kérje ki véleményét!

HISZEN:

„A jó ingatlan szakember minden ingatlantípusról tud valamit,
de valamilyen ingatlantípusról MINDENT!”