fbpx

Miért éppen Önt válasszák a megbízók?

Több mint 15 éve élek Pesterzsébeten, így elmondhatom, hogy ismerem a környéket, az utcákat, infrastruktúrát, az itt élő embereket és igényeiket. Ezért is foglalkozom elsősorban pesterzsébeti lakások és családi házak értékesítésével, illetve a környező kerületek (Csepel, Kispest, Soroksár) ingatlanjaival.
Akár ingatlana eladási árának megállapításáról van szó, akár a kiszemelt ingatlanhoz hitelre van szüksége, szakemberre a felújításhoz, vagy ügyvédre az adásvételhez, ne habozzon megkeresni!

Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik?

A SZIE Gazdálkodási és Mg-i Főiskolai kar, Gazdasági mérnöki szak pénzügyi szakirányán végeztem. Több mint 20 éve emberekkel foglalkozom, kezdetben több banknál kamatoztattam képességeimet, majd gyermekeim születése óta közvetlen értékesítési területen tevékenykedem. 2014 óta foglalkozom ingatlanokkal, kezdetben a Budapest Ingatlan Centernél, majd 2016-tól a MIOSZ égisze alatt. 2012-től az OTP Bank értékesítési partnere is vagyok egyben, mely tevékenység jól illeszkedik az ingatlanközvetítői munkámhoz.

Mi a munkamódszere?

A legfontosabb, hogy mind az eladók motivációit, mind a vevők igényeit jól felmérjük. Empátia, szakmai felkészültség és megbízhatóság elengedhetetlen a szakmánkban. Ha a vevő "beleszeret" az ingatlanba, minden követ megmozgatok, hogy mindenki számára előnyös megállapodás szülessen.

Milyen referenciákkal / ajánlásokkal rendelkezik?

2014-ben még az ingatlanpiac pangása idején ismertem meg Dorottyát. Gyors, pontos és segítőkész volt.
Talpraesett ingatlanközvetítőnek találtam, jó szívvel ajánlom bárkinek. (Kiss Ilona)
"Dóri fantasztikus munkát végzett! Szakmailag felkészült, nagyon megbízható és kedves személyiség. Neki köszönhetően sikerült gyorsan eladnunk a lakást." (Bori, XX.kerület)
Dorottya nagyon gyorsan eladta édesanyám lakását, majd az én családi házamat is. Mindig lehetett rá számítani bármilyen kérdésben, papírmunkában, mindig segített. Legközelebbi eladásomat is biztos rábízom.

Bizonyítványok

kérdezzen tőlünk!

    Kérdezzen szakértőjétől!