fbpx

Miért éppen Önt válasszák a megbízók?

2010 óta vagyok aktív résztvevője az ingatlanpiac rohamosan változó, hullámzó világának, mint ingatlanközvetítő. Ez számomra nem egy szakma, hanem igazi hivatás és hobbi is egyben. Csömörön élek és itt is dolgozom, ezáltal jól ismerem a helyi viszonyokat és az ingatlanpiaci keresletet és kínálatot, így szakértői segítséget tudok Önnek nyújtani, ha csömöri eladó ingatlanát szeretné értékesíteni vagy éppen itt szeretné megtalálni álmai új otthonát. Az elmúlt közel egy évtized alatt széles kapcsolatrendszert építettem ki, tevékenységem nem korlátozódik Csömörre, a szomszédos kerülettel és településekkel is vannak összeköttetéseim.
Hiszem, hogy ez egy nagyon komoly bizalmi szakma, hiszen legtöbb megbízóm legfőbb vagyona az ingatlana, ezért kellő komolysággal, odafigyeléssel, tisztelettel kezelek minden megbízást. Szeretném, hogy Magyarországon is hasonló elismertséget szerezzen ez a szakma, mint a fejlettebb országokban.
Kezdje ingatlana értékesítését azzal, hogy egy kávé mellett beszélget velem a helyi ingatlanpiacról és engedje meg, hogy megosszam az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat Önnel!

Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik?

2010 óta dolgozom ingatlan értékesítőként.
2017 óta fotográfus végzettséggel is rendelkezem, ezzel is elősegítve, hogy a tulajdonos ingatlana jó pozícióba kerüljön az értékesítés során.

Mi a munkamódszere?

Minden megbízás esetében felmérem az ügyfél motivációját, és a jövőbeni céljait. Ennek megfelelően építem fel az eladási technikát. A megbízóimmal napi szinten tartom a kapcsolatot, hiszen a folyamatos információáramlás elengedhetetlen, hogy naprakész legyen mind a két fél.
Különösen fontosnak tartom, a minőségi fényképek készítését, hiszen egy hirdetési felületen ezek ragadhatják meg először a potenciális vevő figyelmét.

Bizonyítványok

kérdezzen tőlünk!

    Kérdezzen szakértőjétől!