fbpx

Első benyomás a lakáseladásnál #homestaging

Első benyomás, vajon a lakáseladásnál is fontos?

Mindenki találkozott már az “első benyomás” kifejezéssel. Az első 10 másodpercben kialakul a véleményünk, ha találkozunk egy másik személlyel.

Ugyanez igaz ha lakást szeretnénk vásárolni, ezért nem mindegy, hogy mivel szembesül először a látogató.

Szeretnék rámutatni arra, hogy az első impulzus a lakással/házzal kapcsolatban akkor ér minket, amikor az ajtóhoz/kapuhoz érünk és belépünk rajta. 

homestaging

Az elpakolásról, makulátlan tisztaságról külön blogban fogok írni, de itt is ki kell emelnem, hogy mennyire fontos a rend. 

Lakás esetén az ajtó előtt általában egy lábtörlő az, ami biztosan van, nem kell vagyonokat költenünk rá, de lényeges, hogy tiszta legyen, ez természetesen igaz az ajtó előtti részre is. 

Ház esetén amíg a kaputól az bejárati ajtóig érünk szintén gondozott kert/út kell, hogy fogadja az érdeklődőt.

Ha belépünk a lakásba, rendszerint az első dolog amivel találkozunk az a cipőtartó és ruhafogas.
Az előszoba fogas ne legyen zsúfolásig megpakolva kabátokkal, maximum egy táska és egy kabát legyen rajta, ugyanez igaz a földön vagy cipőtartón lévő cipőkre is. 

Elég ha megmutatjuk a vevőnek, hogy itt van a cipők helye, nem kell, hogy egymás hegyén-hátán álljanak, véletlenül se keltsük azt a benyomást, hogy nincs elég hely a dolgok tárolására.    

  

Szeretnél többet megtudni arról , hogyan tudsz többet kihozni eladó ingatlanodból? Kérdésed van , vagy szeretnél tanácsot kérni eladó lakásod "színpadra állításához"?

Kósa Inez vagyok - eladó lakások felkészítésével foglalkozom.  

 

Várom jelentkezésed, írd be itt hol tudlak elérni !

Kommentek