fbpx

Hogyan találd meg gyorsan a vevődet a mai piaci helyzetben??

Lakáseladóként minél gyorsabban el akarod adni a lakásod. Egyrészt azért, hogy továbbléphess a célod felé, másrészt a bizonytalan piaci helyzet miatt.

De mit tegyél TE MAGAD annak érdekében, hogy minél előbb elkeljen a lakás?

Készítsd fel az eladásra, - home stagingeld, - és sokkal sikeresebb leszel, mintha nem tetted volna. Ráadásul mindezt kis erőfeszítéssel és minimális pénzből is megoldhatod! Mutatom, hogyan.

 

Nézz az ingatlanodra a vevő szemével

Próbálj meg külső szemmel nézni a lakásodra és átgondolni, hogy annak idején Te miért vetted meg? Miért erre a környékre költöztél? Milyen élethelyzetben voltál? Mi tetszett benne? Hogyan érzed magad a lakásban? Mit változtatnál rajta?

Ha ezeket átgondolod, már tudod is, hogyan találod meg gyorsan a vevődet. 😊

 

Ki az ideális vevőd?

Ha tudod, hogy te annak idején milyen élethelyzetben voltál és miért ezt a környéket választottad, azt is tudod, ki lehet a lakásod ideális vevője.  Ugyanis valószínűleg ő is hasonló helyzetben van, mint te, amikor a lakásodat vetted.

ideális vevő

Lakáskeresés

Mik a lakásod előnyei?

Emlékezz vissza, hogy mi tetszett meg a lakásban és mit szeretsz benne? A méretét? Vagy az elosztását? Esetleg nem is tudod megfogalmazni, csak beleszerettél? Gondold végig, és használd ki Te is ezeket az adottságokat. Sőt, emeld ki a leendő vevődnek azt, ami a legjobb/legszebb a lakásban, mutasd meg az előnyeit, ami megkülönbözteti a többi hasonló ingatlantól.

a lakás előnyei

Mik a lakásod előnyei?

Hogyan szépítsd meg a lakásod, hogy gyorsan elkeljen?

Ha van olyan apró javítanivaló, aminek a kijavítása nem nagy költség, de látványos eredményt hoz, ne halogasd. Cseréld ki a kiégett izzót vagy javíttasd meg a csöpögő csapot… Ne ússzon el azon az adás-vétel, mert a vevő úgy érzi, hogy a kifizetett sok pénz ellenére még javítanivalói, feladatai is vannak.

Ezután szépészetileg is tuningold fel a lakást, hogy az a legszebb arcát mutassa. Tedd rendbe, teremts hangulatokat és tedd otthonossá, ugyanakkor letisztulttá. Hogy ezt hogyan valósítsd meg, erről a következő részben írok… 😊

 

home staging

Készítsd fel a lakásod eladás előtt!

 

Balatoni Ildikó - Home stager

Sikeres lakás értékesítést

kívánok !

 

 

Ha segítséget szeretnél kérni az együtt gondolkozáshoz vagy nem tudod, hogyan emeld ki a lakásod előnyeit,

 

Kommentek