fbpx

Takarítás, apróbb javítások  # homestaging

A home staging egyik sarkalatos pontja az alapos takarítás és a kisebb-nagyobb hibák kijavítása.

Miért fontos ez?

A vevőnknek azt kell éreznie,  amikor szemrevételezi a lakásunkat, hogy megtalálta a tökéletes otthont. Ehhez a tisztaság és “hibátlanság” érzésével járulhatunk hozzá.

A tisztaság azt jelenti, hogy először is a problémás, könnyen koszolódó részeket alaposan kitakarítjuk. Elengedhetetlen, hogy a főzőlapunk és a sütőnk úgy nézzen ki, mintha sosem használtuk volna. Ugyanez érvényes a fürdőszobánkra, ahol a szaniterek alapos vízkőtelenítése és a fugák tisztítása elkerülhetetlen. 

Készüljünk fel arra, hogy a vevőnk minden olyan helyre benéz majd, ami majd az ő tulajdonába kerül. Kinyithatja a konyhaszekrényünket, benézhet a  gardróbunkba, ezért ott is tökéletes rendnek kell uralkodnia. Meg kell mutatnunk, hogy itt mindennek megvan a pontos helye, ha rendetlenséget tapasztal, akkor azt hiheti, hogy túl kicsi a tárolási lehetőség, az ő holmijainak sem lesz elegendő hely.

Mindezek mellett ki kell térnünk az apró dolgok megjavítására. Számos olyan jelentéktelennek tűnő javítanivaló lehet a lakásunkban, ami nekünk fel sem tűnik, hiszen nap mint nap együtt élünk vele. Ilyen pl. a konyhapulton az élzáró, különböző helyeken a kikopott, elkoszolódott szilikon, kiégett villanykörte.

Ha ezekre a lényegtelennek tűnő javításokra is áldozunk, sokkal jobb eséllyel indulhatunk a versenytársaink között.

***

Szeretnél többet megtudni arról , hogyan tudsz többet kihozni eladó ingatlanodból? Kérdésed van , vagy szeretnél tanácsot kérni eladó lakásod "színpadra állításához"?

Kósa Inez vagyok - eladó lakások felkészítésével foglalkozom.

 

Várom jelentkezésed, szívesen visszahívlak !

Kommentek